Van 12 november tot en met 31 januari verandert de Efteling voor de 20e keer in een winterwereld vol twinkelende lichtjes, hartverwarmende vreugdevuren en sfeervol entertainment. En KrankJorum was er bij … . Verrast waren we toen afgelopen zomer van de Efteling de uitnodiging kregen om rond de kerstdagen te komen spelen in het winter thema. Na kort overleg hebben we besloten om, voor de 2e maal in 2019 terug te keren naar de wereld van de sprookjes.

Zaterdag 21 december vertrokken we in de richting van Kaatsheuvel. Na ons geïnstalleerd te hebben in onze “VIP ruimte” achter de schermen, kregen we de vrijheid op het park. 

Om 14:00 werden we door onze gastheer Tom van Efteling Live Entertainment & Theaterproducties naar ons, ondertussen, vertrouwde stekkie gebracht voor een eerste optreden op de kiosk bij het Witte Paard, gevolgd door een tweede sessie om 15:00. Tussen de “besneeuwde” dennenbomen hebben we nog een prachtige groepsfoto gemaakt waarna we met veel plezier weer uit konden zwerven over het park. Toen de Efteling om 20:00 eenmaal zijn poorten ging sluiten hebben we via de “artiesten-uitgang” rond 20:45 het park verlaten. Wederom een gezellige geslaagde dag.

 


Copyright © 2023. All Rights Reserved.