Ook dit jaar zijn we weer bij de Buurtgatse Zittingsavonden georganiseerd door Carnavalsvereniging De Buurlanders. De 1e van de 3 avonden was op vrijdag 27 januari 2017. KrankJorum ondersteunde op muzikale wijze het zeer gevarieerd programma.
Vanuit de ton werden fantastische buuts gebracht door Arie Schoofs, Jack Vosters en, terug van weggeweest, Ron Jansen. Ook Carolien en Frans van der Heijden wisten met hun onvervalste typetjes en humor de zaal weer plat weten te krijgen. Showdansgroep Let’s Dance en de dansmarietjes van CV De Buurlanders vullen het dansgedeelte in. Bovendien werd er een daverende bandparodie opgevoerd door C.V. De Dwèrsklippels en natuurlijk is het duo Kop & Schotel niet meer weg te denken tijdens deze lachwekkende avonden. Nieuwkomers op het Eerselse podium dit jaar waren “de mannen waar niemand op zit te wachten”. Kortom: onvervalste humor van de bovenste plank!
Samen met Prins Kobus d’n Urste en Prinses Mia was het een geweldig feest. Hun motto voor dit seizoen is namelijk niet voor niets: Gas erop!! 

 

 

 


Copyright © 2023. All Rights Reserved.